Vi hade i alla fall tur med vädret

Nya slangar och fredag...

Hej bloggen! (eller hur börjar man ens, haha) Kul att du har hittat hit - bärgarkollegor, kunder, förbipasserande mm.. Från och med idag ska jag försöka uppdatera hyfsat fitigt med inlägg allt ifrån våran vardag ute på vägarna till tips och råd. 

 

Vi börjar med 10 snabba om mig 

  1. 23 år ung ;)
  2. Latbilskörkort i 5år
  3. Kör folkrace
  4. Morgontrött 
  5. Vill ha ordning och reda. 
  6. Har stort kontrollbehov
  7. Sambo
  8. Favorit mat: En bra burgare slår allt!
  9. Stesstålig 
  10. Uppväxt på Tjörn

Inte alltid som man planerat 

Min dag började att jag försov mig, snooza alarmet är något jag är bra på och det har det varit väldigt segt att gå upp dom senaste dagarna.. några veckor tillbaka har det vart nattpass med TMA-vagnen och med andra ord har jag vänt på dygnet. 

Men snabbt upp och iväg med som tur inga förbokade jobb för mig på morgonen, jobben rullade in och senare på förmiddagen åkte jag iväg på ett kranjobb, allt gick som på räls tills jag ska fälla ihop kranen, psssh.. de yrde i luften och där kom lukten av hydralolja.. Gör en snabb kik vart läckan är, ner med kranen på flaket, upp med stödbenen och börja sannera platsen. Ringer chefen (pappa) och han möter mig i verkstan, vi bestämmer oss snabbt att det är lika bra att byta ut alla slangarna när vi ändå håller på och där var den dagen gjord.. Även den bäste kan få haveri och denna gången var det jag men våran dagliga syssla är ju såklart att hjäpa andra som fått haveri. Dagarna blir inte alltid som man tänk sig men vi hade i alla fall tur med vädret ;)

 

Det är fredagkväll, jag har intagit soffläge och det är ledig helg! Ha det fint sålänge så hörs vi igen! :D 

 

/Linnéa

 

0
Feed