VÄGASSISTANS I VÄSTRA GÖTALAND

Vi bemannar och håller E6, E20 & E45 flytande, Jour dygnet runt året runt!

Bärgnings-Niklas finns alltid lokalt nära dig, antingen har du en bärgningstation runt hörnet eller så finns våra erfarna bärgare snabbt på plats, vår affärside är att du aldrig skall vänta mer än en timme. Vi har funnits sedan 1963 i Västra Götaland, bemannar och håller E6, E20 och E45 rullande året om och vår målsättning är att reparera på plats om det går eller hjälpa till att komma vidare till rätt verkstad eller station. Din fordonspartner i vardagen när du behöver assistans. Vi är bara ett samtal bort, bara ett samtal bort på journummer 0771 - 291 291

Vägassistans - vi finns nära dig!

Bärgnings-Niklas assisterar alla fordon, oberoende antal hjul, larvfötter, vikt eller storlek. Från motorcyklar till truckar, personbilar, stadsjeepar, skåpbilar, transportbilar, lastbilar, tankbilar, bussar, grävmaskiner, hjullastare, entreprenadmaskiner, kranbilar, stridsvagnar och förrådsbodar med mera. Vi fraktar och vi bärgar, hjälper vid låsöppning, gör specialtransporter och mycket mer. Ibland är det akut och komplicerat, oftast en olycka. Vi är alltid snabbt på plats!

ETT TELEFONNUMMER:

Vi har flera stationer i Västra Götaland och endast ett nummer krävs: 0771-291291

En helt vanlig dag för Bärgnings-Niklas

BÄRGNINGS-NIKLAS AB - VÄGASSISTANS 24H 
Centralstation: Svanvik 240, 471 72 HJÄLTEBY
E-post therese@bargnings-niklas.se

Vår centralstation: 0771-291291
Våra andra stationer klicka här

Orgnr: 556089-7018

Orgnr: 556089-7018

Öppettider

Måndag - Söndag Dygnet runt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgnings-Niklas aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgnings-Niklas.