VÄGASSISTANS I VÄSTRA GÖTALAND

Vi bemannar och håller E6, E20 & E45 flytande, Jour dygnet runt året runt!

Vägassistans 24H - vi finns lokalt och bara ett samtal bort!

Välkommen till Bärgnings-Niklas – din pålitliga partner när det kommer till vägassistans och hjälp med bärgning vid behov ( Vi försöker alltid lösa problem på plats i 1a hand). Vi förstår att det kan vara besvärligt när du hamnar i en situation där din bil, lastbil, husbil, husvagn, mc eller mopedbil inte fungerar som den ska. Men oroa dig inte! Vi är här för att hjälpa dig på ett snabbt och professionellt sätt. Om du behöver assistans, oavsett om det är en punktering, motorstopp, tankat fel bränsle, låsöppning eller behov av starhjälp, kan du lita på att Bärgnings-Niklas finns nära dig. Vi har stationer spridda över hela Västra Götaland och är bara ett samtal bort. Vi bemannar och håller E6, E20 & E45 flytande, Jour dygnet runt året runt! Du kan ringa våra lokala nummer för din ort/där du passerar eller nå oss via vårt centrala larmnummer 0771-291291.

Vägassistans - vi finns nära dig!

Bärgnings-Niklas assisterar alla fordon, oberoende antal hjul, larvfötter, vikt eller storlek. Från motorcyklar till truckar, personbilar, stadsjeepar, skåpbilar, transportbilar, lastbilar, tankbilar, bussar, grävmaskiner, hjullastare, entreprenadmaskiner, kranbilar, stridsvagnar och förrådsbodar med mera. Vi fraktar och vi bärgar, hjälper vid låsöppning, gör specialtransporter och mycket mer. Ibland är det akut och komplicerat, oftast en olycka. Vi är alltid snabbt på plats!

Vägassistans - vanliga uppdrag!

 

När du kontaktar oss kan du vara trygg i vetskapen om att vi samarbetar med SOS International för att erbjuda bästa möjliga service. Vi finns på större och mindre trafikleder, broar samt grus- och skogsvägar i områden på Orust & Tjörn | Stenungsund | Uddevalla | Trollhättan | Vänersborg | Vara | Lidköping | Skara.

 

ETT TELEFONNUMMER:

Vi har flera stationer i Västra Götaland och endast ett nummer krävs: 0771-291291

Varför välja Bärgnings-Niklas!

Snabb och pålitlig service: Vi förstår vikten av att snabbt lösa dina bil-, lastbils-och husbilsproblem. Våra dedikerade bärgare finns tillgängligt dygnet runt för att säkerställa att du får den hjälp du behöver när du behöver den som mest.

Varför välja Bärgnings-Niklas!

Lokal närvaro: Vi är stolta över att vara en del av ditt samhälle. Som lokal bärgningsfirma har vi god kännedom om området och kan snabbt nå fram till dig, oavsett var du befinner dig inom vårt täckningsområde.

Varför välja Bärgnings-Niklas!

Kostnadseffektiva lösningar: Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader. Vi arbetar också med med de flesta försäkringsbolagen, vilket innebär att om du är försäkrad har du självrisk att betala, vi hjälper även fordonsägare som saknar försäkring. 

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme HÄR

"En sann räddare i nöden igen. När bilen stannade på färjan mellan Kolhättan ocg Svanesund Linnéa och hämtade både bilen och mig till Orust :-)
Det gick smidigt, säkert och proffsigt / Tack för hjälpen."

 

 

 

Mats Jedmo

" Fick däckexplosion på Husbilen på motorvägen. Ingen trevlig upplevelse folk respekterar inte när det sker en olycka. Bärgaren fick ha en bil till för att spärra av ett körfält till. Så att dom kunde arbeta säker och vi kunde stå säkert medans dom arbeta. Tack för hjälpen "

 

 

Jimmy Ericsson

Såhär gör du när du behöver vägassistans nära dig - vi hjälper dig!

Ring 0771-291291 för assist dygnet runt eller kontakta vår larmcentral via vårt formulär,  Lämna ditt telnr, regnr och position, gärna försäkringsbolag och omfattning så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med vägassistans och bärgning. Vi finns för dig och ditt fordon alla dagar i veckan.