VÄGASSISTANS I VÄSTRA GÖTALAND

Vi bemannar och håller E6, E20 & E45 flytande, Jour dygnet runt året runt!

Vägassistans 24H - vi finns lokalt och bara ett samtal bort!

Vi bemannar och håller E6, E20 & E45 flytande, Jour dygnet runt året runt! Bärgnings-Niklas finns alltid lokalt nära dig, antingen har du en bärgningstation runt hörnet eller så finns våra erfarna bärgare snabbt på plats, vår affärside är att du aldrig skall vänta mer än en timme. Vi har funnits sedan 1963 i Västra Götaland, bemannar och håller E6, E20 och E45 rullande året om och vår målsättning är att reparera på plats om det går eller hjälpa till att komma vidare till rätt verkstad eller station. Din fordonspartner i vardagen när du behöver assistans. Vi är bara ett samtal bort, bara ett samtal bort på journummer 0771 - 291 291

Vägassistans - vi finns nära dig!

Bärgnings-Niklas assisterar alla fordon, oberoende antal hjul, larvfötter, vikt eller storlek. Från motorcyklar till truckar, personbilar, stadsjeepar, skåpbilar, transportbilar, lastbilar, tankbilar, bussar, grävmaskiner, hjullastare, entreprenadmaskiner, kranbilar, stridsvagnar och förrådsbodar med mera. Vi fraktar och vi bärgar, hjälper vid låsöppning, gör specialtransporter och mycket mer. Ibland är det akut och komplicerat, oftast en olycka. Vi är alltid snabbt på plats!

Vägassistans - vanliga uppdrag!

 

Bärgnings-Niklas Vägassistans bedriver verksamhet i samarbete med SOS international. Vi finns på större och mindre trafikleder, broar och grus- och skogsvägar på Orust & Tjörn | Stenungsund | Uddevalla | Trollhättan | Vänersborg | Vara | Lidköping | Skara.

 

ETT TELEFONNUMMER:

Vi har flera stationer i Västra Götaland och endast ett nummer krävs:

0771-291291

Senaste dagarna med Bärgnings-Niklas

Läs våra recensioner eller lämna ett omdöme HÄR

"En sann räddare i nöden igen. När bilen stannade på färjan mellan Kolhättan ocg Svanesund Linnéa och hämtade både bilen och mig till Orust :-)
Det gick smidigt, säkert och proffsigt / Tack för hjälpen."

 

 

 

Mats Jedmo

" Fick däckexplosion på Husbilen på motorvägen. Ingen trevlig upplevelse folk respekterar inte när det sker en olycka. Bärgaren fick ha en bil till för att spärra av ett körfält till. Så att dom kunde arbeta säker och vi kunde stå säkert medans dom arbeta. Tack för hjälpen "

 

 

Jimmy Ericsson