Såhär gör du för att beställa transport i Västra Götaland från transportkontor i Bohuslän, Dalsland, Trestad och Skaraborg.

Bärgning, biltransporter, båttransporter, trailertransport, byggliftar & maskintransporter lokalt nära dig. Långa, breda, höga, tunga eller krävande transporter! Vi finns alltid för dig assistans dygnet runt! Ring 0771 - 291 291

Beskriv din transport/dina önskemål

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Ingen fil vald

Avsändare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgnings-Niklas att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

EFFEKTIVT ,FLEXIBELT & SÄKERT?

Det är hög effektivitet och flexibilitet i att använda lastbilsmonterade kranar och blir väldigt ofta kostnads effektivt gentemot andra lösningar. Vår personal är mycket erfarna och utför mer än att bara köra kran, deras kunnande är din trygghet. Vi är lättsamma, nogranna och håller tiderna. Prova Bärgnings-Niklas du också!

Våra lokala transporttjänster - Bärgnings-Niklas

Maskintransporter

Bärgnings-Niklas är specialister på transport av maskiner med låglastande släpvagnar. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Västra Götaland.

Biltransporter

Vi utför biltransporter och transporter av fordon som lastbilar, bussar, MC, husvagnar och mycket mer! Vi transporterar även krockade eller skadade fordon.

Båttransporter

Vi har lösningar för alla båtar och bryggor. Kranbil upp till 92 tonmeter. Ring eller maila för offert idag.

Mobil kranlyft

Behöver du ett kranlyft? Vi har mobila kranar . Med 65 års erfarenhet har vi den kompetens som krävs för att du som kund ska bli nöjd

Traktortransporter

Behöver du en traktortransport? Beställ traktortransport för transport til verkstad eller vid köp eller försäljning. Vi finns för dig och din traktor 24H