Behöver du en bärgare & bärgning? Vi är snabbt på plats!

Våra bärgare finns nära dig och bara ett samtal bort och tillsammans med bärgningsbilen finns erfarenhet att lösa problem på plats! Välkommen till Bärgnings-Niklas®, din pålitliga bärgningsfirma för bärgning i Västra Götaland. Vi är här för att hjälpa dig när du behöver det som mest! Våra erfarna bärgare är bara ett samtal bort, redo att snabbt rycka ut och lösa dina problem. Oavsett om du har fått stopp längs E6, E20, E45 eller någon annan väg, eller till och med om du befinner dig i skogen, är vi experter på bärgning och vi finns nästan överallt i Västra Götaland och Bohuslän. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och snabb väghjälp, vilket oftast är billigare än vad du tror. För att boka vår tjänst kan du antingen ringa oss dygnet runt eller göra en bokning via formulär minst 36 timmar i förväg. Vi är redo att hjälpa dig att fortsätta din resa genom snabb och effektiv bärgning! Vi tar din bil till närmaste verkstad eller, om det behövs, till närmaste laddstation för elbilar.

Bärgning avseende; Motorcyklar | Bilar | Bussar | Husbilar | Båtar | Lastbilar | Traktor | Mopedbilar | Elbilar | Entreprenadmaskiner mm

 

Vi erbjuder bärgning för olika fordonstyper, inklusive motorcyklar, bilar, bussar, husbilar, båtar, lastbilar, traktorer, mopedbilar, elbilar och entreprenadmaskiner. Oavsett ditt behov har vi bärgningsbilar som passar alla situationer, inklusive flakbärgare, tungflakbärgare, tungbärgare, vägservicebil, terrängbärgare och garagebärgare. Med våra välutrustade fordon och avancerade lyftutrustning kan vi ta hand om bärgningar av olika slag.

Ring vår lokala bärgningsstation för direkthjälp:

Lidköping - Götene: 0510-26 111
Orust - Tjörn: 0304-663 500
Skara: 0511-15 900
Stenungsund: 0303-69 600
Trollhättan: 0520-10 265
Uddevalla: 0522-15 000
Vara: 0512-21 135
Vänersborg: 0521-15 522

Boka bärgning - Ring

0771 - 291 291 

Vi hjälper dig snabbt med:

 

Vi har bärgningsbilar som passar alla situationer:

 

Flakbärgare, Tungflakbärgare, Tungbärgare, Vägservicebil, Terrängbärgare & Garagebärgare.

 

ETT TELEFONNUMMER VID ASSISTANS 24H:

Vi har flera stationer i Västra Götaland och endast ett nummer krävs:

0771 -291291

Skriv en recension

Såhär gör du när du behöver hjälp med bärgning nära dig! Här finns hjälpen!

Ring 0771-291291 för assist dygnet runt eller kontakta vår larmcentral via vårt formulär,  Lämna ditt telnr, regnr och position, gärna försäkringsbolag och omfattning så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med vägassistans och bärgning. Vi finns för dig och ditt fordon alla dagar i veckan.

undefined

Hjälp av bärgare i vardagen

Vi är bärgare, yrkesmän och kvinnor som specialiserar oss på att hjälpa när oturen slår till på vägen. Vårt yrke innebär att vi assisterar förare vars fordon har drabbats av motorstopp, punktering, eller andra problem som hindrar dem från att fortsätta köra. Vår uppgift är att säkerställa att fordonet transporteras säkert till närmaste verkstad eller annan lämplig plats vid behov.

undefined

 Bärgare med teknisk kunskap

Bärgaryrket är en skicklighetskombination av teknisk kunskap och empati gentemot våra kunder. Vi måste vara snabba och effektiva samtidigt som vi hanterar situationen med lugn och professionalitet. Ibland är vårt arbete nödvändigt för att undvika trafikstockningar eller farliga situationer på vägen.

undefined

Pålitlig och erfaren bärgare

När oturen är framme är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren bärgare som Bärgnings-Niklas. Vår firma har över 60 års erfarenhet inom branschen och våra bärgare är välutbildade och dedikerade till att ge bästa möjliga service. Vi är tillgängliga dygnet runt och strävar alltid efter att vara snabbt på plats för att hjälpa våra kunder. När du väljer Bärgnings-Niklas kan du lita på att du får pålitlig och trygg assistans när du behöver det som mest.

Bärgare & Bärgning, här är några saker du bör tänka på:

Säkerhet: Innan du kontaktar oss, se till att du och alla andra i fordonet är i en säker position, särskilt om ni befinner er på en trafikerad väg. Placera varningstriangeln på ett säkert sätt för att varna andra förare.


Kontakta oss: Ring oss på Bärgnings-Niklas eller det bärgningsföretag du föredrar så snart som möjligt. Ge oss nödvändig information, som er exakta plats, typen av fordon och eventuella speciella omständigheter som vi bör vara medvetna om.

 

Försäkring: Om du har fordonsförsäkring, kontrollera om den täcker bärgningstjänster. Men lugn; vi på Bärgnings-Niklas hjälper bilar med eller utan försäkring och med kort varsel.


Kostnad: Fråga oss när du ringer, priset som kan vara baserade på försäkring/omfattning, avståndet, tidpunkten på dygnet eller typen av fordon. Vi tycker det är bra att få en uppskattning av kostnaderna innan vägassistans eller vid behov bärgning till verkstad.


Omdömen och rekommendationer: Om möjligt, leta efter omdömen våra och rekommendationer. Ni kan läsa lokala online-recensioner eller fråga vänner och familj om om deras erfarenheter om oss. 


Kommunikation: Håll kontakt med oss och fråga om uppskattad ankomsttid. Se till att vi har all nödvändig information om ert fordon, och var noga med att förklara problemet ni står inför. Vi har bärgningsfordon erfarna bärgare för alla tillfällen och eventuella utmaningar i Uddevalla med omnejd.


Dokumentation: Om möjligt, ta bilder eller videor av ert fordon och eventuella skador för försäkringsändamål eller eventuella framtida tvister.
Kom ihåg att det är viktigt att ni är lugna och följer våra instruktioner för att säkerställa att er bil bärgas på ett säkert och effektivt sätt. Vi på Bärgnings-Niklas finns här för att hjälpa er!

 

Välj alltid en bärgningsfirma med erfarenhet: Vi på Bärgnings-Niklas står för trygghet och erfarenhet, vi är försäkrade och har de behörigheter och utbildningar som krävs för att bedriva bärgningsverksamhet på bästa sätt, för allas trygghet. Bärgnings-Niklas är partner med SOS international och samarbetar med seriösa bärgare utanför eget Geografiskt område, allt för att göra det enkelt för dig som bilägare om oturen är framme.

BÄRGNING:

 • Bilbärgning
 • Bussbärgning
 • Motorcykelbärgning
 • Lastbilsbärgning
 • Bussbärgning
 • Maskintransporter
 • Skrotbilar
 • Grävmaskinsbärgning

ÖVRIGA TJÄNSTER:

 • Låsöppning
 • Starthjälp
 • Feltankning
 • Bensinstopp
 • Tungbärgning med kuddar
 • Maskintransporter
 • Maskintrailer
 • Båtlyft
 • Kranlyft


KAPACITET:

Vinschar upp till 35 ton


Kran upp till 85 tonmeter