Planerar du sjösätta och behöver båtransport? - Fri offert

Planerar du sjösätta och behöver en båttransport eller båtlyft? Vi lyfter din båt med kranbil och vi transporterar båten dit du önskar. Önskar du av och påmastning så kan vi hjälpa dig med det också. För att boka en båttransport når du oss dygnet runt på telefon eller bokning via mail (36 timmar före transporten) Det vi behöver veta när du ringer/mailar är:  Längd, bredd, vikt och destination.

 

Start eller mål i Bohuslän.

Vi är en transportfirma som hjälper er vid sjösättning i Bohuslän och båttransporter inom Sveriges gränser. Skall båten transporteras lokalt eller till en ny stad, Bärgnings-Niklas flytta båtar mellan bryggan och hemmet i bohuslän eller kör din nya båt inom Sverige. Skall du t.ex. flytta mellan Stenungsund - Göteborg , Kungälv - Malmö , Uddevalla - Stockholm eller liknande. Vi är din perfekta båttransport sålänge Orust,Tjörn, Uddevalla, Stenungsund eller Kungälv med omnejd är start eller slutdestnationen för din båt.

 

Båttransport i samband med försäljning eller båtköp

Våra båttransporter har som utgångspunkt Bohuslän, Har du köpt båt eller behöver flytta den? frakta den från eller till Bohuslän då är vi den perfekta och erfarna båttransportfirman för dig, vi vet hur det går till och får gå till. Vi behandlar din båt som vår egen och säkrar allt. Vi kan båttransport.

 

Tunga lyft med flexibel kran

Vi erbjuder sakkunnig hjälp med alla slags tunga båtlyft. Våra kunder är företag privatpersoner i Bohuslän. Kran upp till 85 tonmeter  & vinschar upp till 35 ton.

 

Lokala Transporter nära dig

Behöver du en annan typ av transport eller hjälp av en mobil lyftkran; Vi transporterar även; Maskiner, Fordon, Arbetsbodar, Höbalar, Lekstugor, Gräsklippare, Liftar och mycket mer.

Prisförfrågan båttransport

Ny kund
Gammal kund
Avtalskund

Avsändare

EFFEKTIVT ,FLEXIBELT & SÄKERT?

Det är hög effektivitet och flexibilitet i att använda lastbilsmonterade kranar och blir väldigt ofta kostnads effektivt gentemot andra lösningar. Vår personal är mycket erfarna och utför mer än att bara köra kran, deras kunnande är din trygghet.

ETT TELEFONNUMMER:

Vi har flera stationer i Västra Götaland och endast ett nummer krävs: 0771-291291

Skriv en recension