Elbil och hybrid bärgning & assistans - Bärgnings-Niklas

Behöver du hjälp med din elbil eller elhybrid? Vi på Bärgnings-Niklas erbjuder bärgare för laddassistans och elhybridassistans. Vi förstår de unika utmaningar som kan uppstå vid laddning eller drift av elfordon och vi är här för att hjälpa till när du behöver det som mest. Våra bärgare har erfarenhet av elbilar och hybridfordon. Vi kan assistera med allt från laddningsproblem och batterirelaterade frågor.   

  • laddassistans

  • elbilsproblem

  • Hjälp till närmsta laddstation

Laddassistans och elhybridassistans i Västra Götaland

Bärgning av elbil & Hybrid

Lita på Bärgnings-Niklas för en trygg och pålitlig hantering av dina elbilshaverier och laddrelaterade problem. Vi har omfattande kunskaper och erfarenhet inom hanteringen av elbilar och elhybrider, vilket gör oss till det självklara valet för bärgning och assistans i Tjörn och Orust, Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Vara, Skara, Lidköping och närliggande områden.

Säkerheten framför allt

På Bärgnings-Niklas tar vi säkerhet på största allvar när det gäller elbilar och elhybrider. Vi rekommenderar alltid att du kontaktaren bärgare när du får propblem eller stopp på ditt elbil. Vi har erfarenheten och kontaktarna som krävs för att säkerställa att du får den bästa möjliga hjälpen.

Ryker elbilen, välj säkert avstånd

Elbilsbränder är ovanliga men kan vara en allvarlig säkerhetsfråga. Om du märker att din elbil eller elhybrid börjar ryka är det viktigt att vidta rätt åtgärder för att skydda dig själv och andra. Lämna omedelbart fordonet och ställ dig på ett säkert avstånd. Kontakta oss på Bärgnings-Niklas så snart som möjligt så att våra bärgare kan hantera situationen på ett professionellt sätt.

Välj Bärgnings-Niklas

När du väljer Bärgnings-Niklas kan du lita på att du får snabb och pålitlig service av vårt dedikerade bärgare. Vi finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa till med bärgning, assistans och hjälp till laddstation av elbilar och elhybrider. Vi har även ett brett nätverk av samarbetspartners och verkstäder för att kunna erbjuda dig den bästa möjliga servicen.

Såhär gör du när du behöver hjälp med el bärgning nära dig! Här finns hjälpen!

Ring 0771-291291 för assist dygnet runt eller kontakta vår larmcentral via vårt formulär,  Lämna ditt telnr, regnr och position, gärna försäkringsbolag och omfattning så hjälper vi dig snabbt när du behöver hjälp med el bärgning. Vi finns för dig och ditt fordon alla dagar i veckan.