Bärgning av lastbil

Bärgnings-Niklas har fullt utrustade bärgningsbilar med kuddvagn och nedtagningskuddar för att klara alla typer av tungbärgning. TMA bil när det krävs.

Ny kund
Kund sedan tidigare
Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgnings-Niklas att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

TUNGBÄRGARE FÖR ALLA TYPER AV LASTBILAR & BUSSAR

Bärga lastbil till verkstad. Vi erbjuder tungbärgning och annan vägassistans  för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp för ditt tunga fordon.

Bärgning av lastbil

Vid svårare problem bärgar vi lastbilen eller till en verkstad eller till din önskade servicepartner. Vid vältning hjälper vi till med omfördelning av last och styckegods.

Bärga lastbil

Vägassistans med TMA

Om du behöver vägassistans av ett tungt fordon på en trafikerad väg och ett TMA-skydd, kan vi bistå dig via våra partners genom lokala TMA-jourer.

Vägassistans

Tungbärgning

Vi erbjuder tungbärgning och annan vägassistans  för lastbil och buss dygnet runt. När du behöver bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp.

Bärgnings-Niklas startade 1963. Bärgnings-Niklas har sedan länge varit har 11 till 18 heltidsanställda, samt extrapersonal tillgänglig under högsäsong. Bärgnings-Niklas samarbetar med SOS International, med fler än 1400 bärgningsfordon + 1800 anställda samt 350 bärgningsstationer i den nordiska regionen kan vi tilsammans hantera mer än 1,75 miljoner samtal per år.

Kontakta oss