BÄRGNING VID OLYCKA I STORA DELAR AV VÄSTRA GÖTALAND

Ring närmsta bärgare vid olycka? Vi hjälper dig och är snabbt på plats med rätt bärgningsbil ? Direkt i samtalet lyssnar vår erfarna personal på larmcentralen på dig och kan på så sätt skicka nödvändig bärgningsbil, flera av våra bärgningsbilar och eventuellt tma bil. Få snabb hjälp vid stopp på vägen av trygg, lugn och erfaren bärgare. Bara ett lokalt samtal bort. Ring 0771-291291

 

VI FINNS FÖR DIG OM OLYCKAN ÄR FRAMME I LIDKÖPING - GÖTENE | VARA |ORUST - TJÖRN | SKARA | STENUNGSUND | TROLLHÄTTAN | UDDEVALLA | VÄNERSBORG

RING BÄRGNINGS-NIKLAS, SNABB HJÄLP:

  0771-291 291

Din lokala bärgare vid olycka! - För att snabbt kunna svara på det behöver vi veta några saker, såsom från & till, inom vilken tid & typ av fordon. Vi hoppas kunna hjälpa dig på bästa sätt. Slå oss e signal, vi är bemannade dygnet runt året - året runt.

BÄRGNING OLYCKA - RING OSS ALLTID PÅ 0771-291291, HAR DU FRÅGOR TILL OSS I EFTERHAND? LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag året om. Bärgning året runt dygnet runt. 

Ingen fil vald

BÄRGNING VID OLYCKA - VI FINNS I VGR - JOUR 24

Bärgare vid olycka. Står du utmed E6 ,E20 eller E45 eller i närheten?  Bärgning Tjörn, Orust, Stenungsund, Trollhättan, Vänersborg, Lidköping, Uddevalla eller Vara. Som bärgningsföretag medlarmcentral hanterar dagligen olyckor med stor erfarenhet, respekt & lugn. Ring 0771-291 291

Bilbärgning vid olycka

Bärgnings-Niklas finns bara ett samtal bort och bärgningsbilen finns nära dig med erfarna bärgare!  Har du fått stopp utmed E6 ,E20 ,E45 eller utmed annan väg eller i skogen? Vi är experter på bärgning, Bärgnings-Niklas har bärgningsbilar som är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt.

Tungbärgning vid olycka

Med Bärgnings-Niklas kan du och dina chaufförer känna er trygga på vägarna. Vi erbjuder väghjälp & bärgning med lyftkuddar. Hos oss spelar det ingen roll om företaget har stor eller liten vagnpark, om ni är påväg till Oslo, Göteborg, Mariestad, om det är persontransporter eller godstransporter.

Terrängbärgning vid olycka

Har du problem med ditt fordon i Skog & Mark? Behöver du hjälp och vill hitta närmsta terrängbärgare. Vi har flera bärgningstationer nära dig och våra erfarna bärgare kommer snabbt med assistans? Ring oss dygnet runt året runt i  hela Västra Götaland!

TMA Bil - TMA Skydd vid olycka

BOKA VÅR TMA-BIL - TMA SKYDD! Vi kan säkerhet! Vår TMA-bil skyddar vid arbeten utmed vägarna vid såväl planerade entreprenader som akuta insatser. Vi finns för dig och är snabbt på plats i Västra Götaland. Kontakta vår lokala bärgningsstation på tel. 0771 - 291291 

Våra kunder säger...

"Fick däckexplosion på Husbilen på motorvägen. Ingen trevlig upplevelse folk respekterar inte när det sker en olycka. Bärgaren fick ha en bil till för att spärra av ett körfält till. Så att dom kunde arbeta säker och vi kunde stå säkert medans dom arbeta. Tack för hjälpen"

Jimmy Ericsson

" En sann räddare i nöden. När bilen stannade i Mölndal kom Linnéa och hämtade både bilen och oss till Orust :-) Det gick smidigt, säkert och proffsigt / Tack för hjälpen. "

 

 

Mats Jedmo