Bärga bilen till verkstad ? | Bärgnings-Niklas

Ring oss dygnet runt på 0771- 291 291 och beställ tid och pris för biltransport inom Sverige. Behöver du vägassistans så ring vår larmcentral direkt oavsett tid på dygn. Vi finns alltid ett lokalt samtal bort. På plats inom 60 minuter. Är det inte bråttom kan du enkelt göra en prisförfrågan online, vi återkommer med ett pris inom kort.

 

VI FINNS FÖR DIG I LIDKÖPING | VARA |ORUST - TJÖRN | SKARA | STENUNGSUND | TROLLHÄTTAN | UDDEVALLA | VÄNERSBORG

Vi hjälper dig bärga ditt fordon till verkstad eller annan plats!

Prisförfrågan transport verkstad

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtalskund
Om akut, ring istället på 0771-291291
Det är inte akut, ni kan kontakta mig inom 36H
Ingen fil vald

Beställare

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgnings-Niklas att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Biltransport i VGR

Bärgnings_Niklas bärgar din bil till valfri verkstad eller annan plats. Vi erbjuder leverans av bilar inom hela Norden och internationellt - Boka din transport nu. Vi har skräddarsydda erbjudanden för att tillgodose just dina behov av fordonstransport. Trygga transporter. Komplett logistiklösning. Boka per telefon dygnet runt eller bokning via mail sker 36 timmar före assistans.

Maskintransport i VGR

Välj oss för maskintransport av dina maskiner så får du en god service där allt är ordnat direkt från beställning till leverans. Vi kan hjälpa er att ordna med alla nödvändiga tillstånd och löser allt material så att du bara kan luta dig tillbaka och vänta på din Maskin. Boka per telefon dygnet runt eller bokning via mail sker 36 timmar före assistans.

Båttransport i VGR

Vi lyfter din båt med kranbil och vi transporterar båten dit du önskar. Önskar du av och påmastning så fixar vi de.  För att boka en båttransport når du oss dygnet runt på telefon eller bokning via mail (36 timmar före transporten) Det vi behöver veta när du ringer/mailar är:  Längd, bredd, vikt och destination.

Tungbärgning i VGR

Vi erbjuder tungbärgning och annan vägassistans  för ditt tunga fordon dygnet runt. Kontakta oss om du t.ex. vill bärga lastbil eller få annan typ av väghjälp. Önskar du få fordonet bärgat till en specifik verkstad som tex Volvo Action Serviceverkstad, Scania Assistance verkstad, Mercedes-Benz Service24h verkstad eller Mobile24 – MAN-servicejour mm är det inga problem.

Läs mer

Våra kunder säger...

"Fick däckexplosion på Husbilen på motorvägen. Ingen trevlig upplevelse folk respekterar inte när det sker en olycka. Bärgaren fick ha en bil till för att spärra av ett körfält till. Så att dom kunde arbeta säker och vi kunde stå säkert medans dom arbeta. Tack för hjälpen"

Jimmy Ericsson

" En sann räddare i nöden. När bilen stannade i Mölndal kom Linnéa och hämtade både bilen och oss till Orust :-) Det gick smidigt, säkert och proffsigt / Tack för hjälpen. "

 

 

Mats Jedmo