BÄRGNING UTAN FÖRSÄKRING I STORA DELAR AV VÄSTRA GÖTALAND

Bärga utan försäkring? Behöver du hjälp? Har du bara trafikförsäkring, avställd bil som behöver komma till verkstad eller motsvarande. Få snabb hjälp vid stopp på vägen av erfarna bärgare, lagar alltid på plats om det går. Bara ett lokalt samtal bort.  0771-291291

 

VI FINNS FÖR DIG OM DU SAKNAR FÖRSÄKRING I LIDKÖPING - GÖTENE | VARA |ORUST - TJÖRN | SKARA | STENUNGSUND | TROLLHÄTTAN | UDDEVALLA | VÄNERSBORG

RING BÄRGNINGS-NIKLAS, DET LÖNAR SIG:  0771-291 291

Vad kostar det att bärga utan försäkring? - För att snabbt kunna svara på det behöver vi veta några saker, såsom från & till, inom vilken tid & typ av fordon. Vi hoppas kunna hjälpa dig på bästa sätt. Slå oss e signal, vi är bemannade dygnet runt året - året runt.

FRÅGA OM BÄRGNING UTAN FÖRSÄKRING? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till söndag året om. Bärgning året runt dygnet runt. 

Offert/pris bärgning utan försäkring

Genom att skicka in förfrågan tillåter jag Bärgnings-Niklas att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

BÄRGA BILEN UTAN FÖRSÄKRING - VI FINNS I VGR - JOUR 24

Bärgning med eller utan försäkring. Står du utmed E6 ,E20 eller E45 eller i närheten?  Bärgning Tjörn, Orust, Stenungsund, Trollhättan, Vänersborg, Lidköping, Uddevalla eller Vara. Som bärgningsföretag hanterar dagligen bilar som saknar försäkring avseende bärgning. Ring 0771-291 291

Bilbärgning utan försäkring

Bärgnings-Niklas finns bara ett samtal bort och bärgningsbilen finns nära dig med erfarna bärgare!  Har du fått stopp utmed E6 ,E20 ,E45 eller utmed annan väg eller i skogen? Vi är experter på bärgning, Bärgnings-Niklas har bärgningsbilar som är perfekta för alla situationer och hjälper dig dygnet runt.

Tungbärgning utan försäkring

Med Bärgnings-Niklas kan du och dina chaufförer känna er trygga på vägarna. Vi erbjuder väghjälp & bärgning med lyftkuddar. Hos oss spelar det ingen roll om företaget har stor eller liten vagnpark, om ni är påväg till Oslo, Göteborg, Mariestad, om det är persontransporter eller godstransporter.

Terrängbärgning utan försäkring

Har du problem med ditt fordon i Skog & Mark? Behöver du hjälp och vill hitta närmsta terrängbärgare. Vi har flera bärgningstationer nära dig och våra erfarna bärgare kommer snabbt med assistans? Ring oss dygnet runt året runt i  hela Västra Götaland!

TMA Bil - TMA Skydd utan försäkring

BOKA VÅR TMA-BIL - TMA SKYDD! Vi kan säkerhet! Vår TMA-bil skyddar vid arbeten utmed vägarna vid såväl planerade entreprenader som akuta insatser. Vi finns för dig och är snabbt på plats i Västra Götaland. Kontakta vår lokala bärgningsstation på tel. 0771 - 291291 

Våra kunder säger...

"Fick däckexplosion på Husbilen på motorvägen. Ingen trevlig upplevelse folk respekterar inte när det sker en olycka. Bärgaren fick ha en bil till för att spärra av ett körfält till. Så att dom kunde arbeta säker och vi kunde stå säkert medans dom arbeta. Tack för hjälpen"

Jimmy Ericsson

" En sann räddare i nöden. När bilen stannade i Mölndal kom Linnéa och hämtade både bilen och oss till Orust :-) Det gick smidigt, säkert och proffsigt / Tack för hjälpen. "

 

 

Mats Jedmo