Våra Transporttjänster | EST 1963 i VGR

Maskintransporter

Bärgnings-Niklas är specialister på transport av maskiner med låglastande släpvagnar. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Västra Götaland.

Biltransporter

Vi utför biltransporter och transporter av fordon som lastbilar, bussar, MC, husvagnar och mycket mer! Vi transporterar även krockade eller skadade fordon.

Båttransporter

Vi har lösningar för alla båtar och bryggor. Kranbil upp till 92 tonmeter. Ring eller maila för offert idag.

Mobil kranlyft

Behöver du ett kranlyft? Vi har mobila kranar . Med 65 års erfarenhet har vi den kompetens som krävs för att du som kund ska bli nöjd

Traktortransporter

Behöver du en traktortransport? Beställ traktortransport för transport til verkstad eller vid köp eller försäljning. Vi finns för dig och din traktor 24H

Läs eller lämna gärna en recension

" Proffsigt och snabb hjälp dom gånger som jag har behövt hjälp både privat och jobb. "

Ronnie Eriksson

" En sann räddare i nöden. När bilen stannade i Mölndal kom Linnéa och hämtade både bilen och oss till Orust :-) Det gick smidigt, säkert och proffsigt / Tack för hjälpen. "

Mats Jedmo

Såhär gör du när du behöver ett pris på en transport av båt, bil eller maskin mm! 

Ring 0771-291291 för assist dygnet runt eller kontakta vår transportcentral via vårt formulär,  Lämna ditt telnr, vad du vill tranportera, lite om transporten mm så hjälper vi dig när du behöver hjälp i vardagen. Vi finns för dig och ditt uppdrag alla dagar i veckan.