Våra Transporttjänster | EST 1963 i VGR

Maskintransporter

Bärgnings-Niklas är specialister på transport av maskiner med låglastande släpvagnar. Välkommen att kontakta oss om maskintransporter i Västra Götaland.

Biltransporter

Vi utför biltransporter och transporter av fordon som lastbilar, bussar, MC, husvagnar och mycket mer! Vi transporterar även krockade eller skadade fordon.

Båttransporter

Vi har lösningar för alla båtar och bryggor upp till 85 tonmeter. Ring eller maila för offert idag.

Mobil kranlyft

Behöver du ett kranlyft? Vi har mobila kranar . Med 65 års erfarenhet har vi den kompetens som krävs för att du som kund ska bli nöjd

Läs eller lämna gärna en recension

" Proffsigt och snabb hjälp dom gånger som jag har behövt hjälp både privat och jobb. "

Ronnie Eriksson

" En sann räddare i nöden. När bilen stannade i Mölndal kom Linnéa och hämtade både bilen och oss till Orust :-) Det gick smidigt, säkert och proffsigt / Tack för hjälpen. "

Mats Jedmo

BÄRGNINGS-NIKLAS AB - VÄGASSISTANS 24H 
Centralstation: Svanvik 240, 471 72 HJÄLTEBY
E-post therese@bargnings-niklas.se

Vår centralstation: 0771-291291
Våra andra stationer klicka här

Orgnr: 556089-7018

Orgnr: 556089-7018

Öppettider

Måndag - Söndag Dygnet runt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Bärgnings-Niklas aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Bärgnings-Niklas.